Tienerwerk

Logo_rocksteady

Rock Steady

Rock Steady is de naam van onze tienerclub. Met een afwisselend programma helpen we jou als tiener in je zoektocht naar God.

Het programma van Rock Steady bestaat uit  tienerdiensten en ontspannende activiteiten.

De tienerdiensten worden op zondagmorgen tijdens de dienst gehouden. Meestal is dat op de vierde zondag van de maand. De data kun je vinden in de agenda.

De tienerdiensten zijn een mooie mix van gekke spelletjes en diepgaande gesprekken. Hierdoor wordt er gebouwd aan de basiskennis van het christelijke geloof.

Ook ontspannende activiteiten staan op het programma, denk daarbij aan een Diner Safari  (lekker eten bij gemeenteleden) en bijvoorbeeld een bezoek aan een klimpark.

Kom gerust langs en doe mee!

 

GROW-Teens-BGH-logo

GROW Teens

Ben je tussen de 12 en 16 jaar dan ben je van harte welkom om samen met ons de Bijbel te ontdekken. We komen elke 2e en 4e maandagavond samen tussen 19:00 uur en 20:00 uur, bij NOABER, de Brink 36 te Hardenberg.

De avonden zijn geen suffige of stoffige onderwijs avonden. We gaan met elkaar en met het gebruik van onze telefoons ontdekken wat de Bijbel ons te leren heeft. Hoe gaaf is het om juist nu te geloven in God.

De data kun je vinden in de agenda.

 

 

 

 

Meer informatie?

Naam dan gerust contact met ons op!

Scroll naar boven